Adatkapcsolati szolgáltatások

Az MVM NET Zrt. rendelkezik egy nagy kapacitású és megbízhatóságú, teljesen redundáns országos optikai gerinchálózattal, mely biztonságos és magas elvárásoknak megfelelő adathálózati szolgáltatásai számára nyújt kitűnő alapot. Megoldásainkkal nem csupán a kormányzati igényeket szolgáljuk ki, de az üzleti partnereink számára is alternatívát jelentenek az egyszerű internet kapcsolattól kezdve a különféle hálózati összeköttetésekig.

A jellemzően nagyvállalati célcsoportnak nyújtott szolgáltatás ismérvei:

  • Megbízhatóság
  • Rendelkezésre állási garanciák
  • Nagy sávszélességek
  • Rugalmas ajánlatok

Megvalósítási lehetőségek:

Hagyományos bérelt vonal a klasszikus megoldás olyan hálózati kapcsolatok megvalósítására, amely az időbeli összehangolást (szinkronizációt) igényli (például hagyományos hangszolgáltatás). Megoldásunk egy bittranszparens átvitel (CESoP/SATOP technológia segítségével).
Ethernet megoldások segítségével a mai igényeknek megfelelő, hatékony csomagkapcsolt összeköttetések, pont-pont és pont-többpont megoldások alakíthatók ki szabványos Ethernet kapcsolatok (MEF minősített eszközök) segítségével.
IP VPN megoldásunk lehetőséget biztosít több végpontos magánhálózatok kialakítására. Rugalmas bővíthetőség, QoS lehetőségek.