Hagyományos bérelt vonal

Az MVM NET Zrt. Bérelt Vonali Szolgáltatásait azon üzleti partnereinknek ajánljuk, akik egymástól távoli – akár különböző országokban lévő – telephelyeik között megbízható, biztonságos és garantált sávszélességű adatátviteli összeköttetést szeretnének kiépíteni.

A bérelt vonali szolgáltatás olyan átviteli közeget biztosít, amely jellegét tekintve transzparens információ továbbítására képes, a felhasználó által vezérelhető kapcsoló funkciók nélkül.

A szolgáltatás jellemző megoldás olyan adattartalom továbbítására, amely az időbeli összehangolást (szinkronizációt) igényli (például hagyományos hangszolgáltatás).

Az MVM NET Zrt. Szimmetrikus Bérelt Vonal szolgáltatása garantált, szimmetrikus, nagy sávszélességű pont-pont összeköttetést nyújt CESoP/SAToP technológia segítségével. A szolgáltatás keretében az ügyfél által megjelölt végpontok (szolgáltatás hozzáférési pont) között létesített bérelt vonali összeköttetésen keresztül biztosítjuk a bittranszparens adatátviteli szolgáltatást.

A jellemzően nagyvállalati célcsoportnak nyújtott szolgáltatás ismérvei:

  • Fix, garantált duplex sávszélesség
  • Menedzselt összeköttetés
  • Transzparens átvitel
  • Dedikált sávszélesség

Nemzetközi bérelt vonal

Az MVM NET Zrt. rendelkezik egy nagy kapacitású és megbízhatóságú, teljesen redundáns optikai gerinchálózattal, mely kapcsolatokkal rendelkezik más európai és amerikai gerincszolgáltatók távközlési hálózataihoz. Ez a hálózati infrastruktúra elsősorban közepes és nagy sávszélességű igények kielégítésére alkalmas (2 Mbps – 622 Mbps).

Az MVM NET Zrt. partneri kapcsolatokkal rendelkezik a közép-kelet európai régióban, így segítségükkel biztosítjuk az adatkapcsolati szolgáltatásunk helyi elérhetőségét, melyet az ismert nemzetközi csomópontokban tudunk átadni (Ancotel, VIX, BIX).

Amennyiben Ön nemzetközi adatátviteli szolgáltatást szeretne igénybe venni, csupán az MVM NET Zrt. -vel kell szerződést kötnie, amely az összeköttetés egészére vonatkozik. Ez nagyban leegyszerűsíti az Ön teendőit a megrendelést, számlázást, és természetesen a hibabejelentést illetően. Az MVM NET Zrt. nemzetközi partnereivel együttműködve gondoskodik a teljes összeköttetés telepítéséről, a hibaelhárításról, valamint a korrekt számlázásról.

Műszaki részletek

A menedzselt bérelt vonali szolgáltatás olyan állandó, a földrajzilag elszórtan elhelyezkedő telephelyeket összekötő, napi 24 órában folyamatosan menedzselt, az ügyfél igénye szerint választható sávszélességű, PDH illetve SDH hierarchiai szintű digitális összeköttetés, mely az átviteli utakat és a szolgáltatás-hozzáférési pontok kiépítését foglalja magában. A telephelyek összekötése az ügyfél igényétől függően nx64 kbit/s, 2.048Mbps, 155Mbps vagy 622Mbps sávszélességű bérelt vonalakon történik, az MVM NET Zrt. IP/MPLS hálózatán keresztül, 2Mbps vagy 64kbps granularitással.
A végpontok közötti összeköttetés a biztonságos, zárt adattovábbítás kritériumának teljes mértékben megfelel, hiszen a felhasznált berendezések egyedi, speciális hardverkódolást használnak az egymás közötti kommunikáció lebonyolításához.

Az MVM NET Zrt. bérelt vonali szolgáltatásának műszaki adatai:

Interfészek

ITU-T G.957, ITU-T G.703/704

Fizikai csatlakozó

RJ45 (G703, G704), LC

Hozzáférési sebességek

n x 64 kbit/s, n x 2 Mbit/s, 155 Mbit/s, 622 Mbit/s

SLA

éves 99,5% – 99,99% (a technológiától függően)

Transzparencia

Az MVM NET Bérelt Vonali Szolgáltatás transzparens a felsőbb szintű protokollokra

Szolgáltató általi felügyelet

Igen

Hozzáférési technológia

Optikai, mikrohullámú, réz alapú

Ajánlatkérés

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélmenedzserével, aki cégére szabott, egyedi ajánlatot készít Önnek.

Ha még nincs ügyfélmenedzsere, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.